avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie impunere anuala aberanta conform Cod fiscal ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie impunere anuala aberanta conform Cod fiscal din 2012.

Am primit de la ANAF o" Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2012", prin care sunt anuntata ca am [b]de platit 468 lei[/b] , pentru anul 2012, conform art. 296.22, art.296.27 si art.296.28. Am fost la ANAF si mi s-a spus ca , desi in 2012 nu am avut venituri, am avut "un premiu la un card CETELEM" in valoare de ....20 lei.[/b].
Va rog sa-mi spuneti daca pot face vreun demers impotriva acestei decizii.
Ca mine sunt mii de persoane.

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala anaf vasi_patrusel vasi_patrusel De cateva zile, mama mea a primit prin posta, de la ANAF \\"Decizia de impunere anuala pentru plata CASS\\", conform careia trebuie sa plateasca 468 ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cass la pensionar veteran de razboi standan54 standan54 Tatal meu,pensionar cadru militar,veteran de razboi , are 2 depozite bancare la care a obtinut niste dobanzi.De curand a primit de la ANAF o decizie de ... (vezi toată discuția)
Plata contribuţie de asigurări sociale de sănătate Costi_Chivulescu Costi_Chivulescu Bună ziua Pe data de 08.01.2015 am primit prin poştă din partea ANAF o Decizie de Impunere Anuală pentru stabilirea contribuţiei de asigurări sociale de ... (vezi toată discuția)