avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Penalizari in timpul procesului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Penalizari in timpul procesului

As vrea sa stiu daca se calculeaza penalizari pe perioada proceslui cu un furnizor.
Am fost data in judecata de catre un furnizor pe un sold nereal de 160 000lei si 4800 lei -penalizari (constant intr-o factura de penalizari primida prin posta, pe care nu am fost de accor sa o semnez si stampilez,mai mentionez faptul ca facturile au fost achitate la timp, deci nu trebuiau puse peralizari) si in acelasi timp mi s-a pus oprire pe conturi in suma 180 000lei de catre acelasi furnizor, soldul real fiind de 70 000lei. In timpul procesului, furnizorul s-a rasgandit asupra soldului, diminuandul la 108 000lei. Deasemenea am solicitat expertiza contabila si mi s-a refuzat, procesul incheindu-se pe un sold de 108 000lei si penalizari de 4 800lei + cheltuielile de judecata, cu drept la cerere in anulare. Am depus o cerere in anulare, dar avand probleme, am cerut insolventa firmei. Cererea in anulare s-a finalizat dupa ce firma a intrat in insolventa tot pe suma mai sus mentionata, adica sold de 108 000lei si penalizari de 4 800lei + cheltuielile de judecata, dar acest furnizor s-a inscris la masa credala efectiv cu facturile, de data aceasta cerand un sold de 102 000lei si penalizari de 21 000lei.
In timpul procesului de insolventa mi s-a acceptat expertiza contabila, dar si de data aceasta cu un rezultat surprinzator: sold de 104 000lei si penalizari de 46 000lei, penalizari calculate pe toata perioada procesului, subliniind inca odata faptul ca soldul real este de 70 000lei.

Alte discuții în legătură

Penalitati de intarziere marianasandu2000 marianasandu2000 o asociatie de proprietari nu a calculat conf.art.49 alin 1 din Legea 230/2007 un fond de majorari si penalitati de intirziere, nu are un proces verbal prin ... (vezi toată discuția)
Intâmpinare judecãtorie scopada2007 scopada2007 Credeți că se poate motiva schimbarea întregii conduceri din Asociația de Proprietari , în întâmpinarea pe care o depunem ca la judecătorie ... (vezi toată discuția)
Lnsolventa drd drd Spuneti-mi va rog, o firma a fost trimisa in insolventa de anaf.Firma nu mai functiona din 2013, dar nici nu a depus de atunci nicio declaratie la fisc , nici ... (vezi toată discuția)