avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vulpea in curte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vulpea in curte

De peste o jumatate de an , in curtiile din strada noastra avem un musafir nepoftit, in persoana unei vulpe. Acel vulpe face ravagii in gospodariile noastre, cand o gaina, cand o rata , cum nu de mult i s-a facut pofta de closca, si oua clocite.
Cainii s-au impritenit cu vulpea , nu mai latra.
Am anuntat si vanatorii si primaria , dar ei ori raspund cinic , genul, "nu putem sta de paza" , ori se scuza ca nu pot impusc vulpe , fiindca permisul de foc se da numai in afara localitatii, dar ne sfatuiesvc sa facem capcane, si exprima idea ca nu este de competenta lor de a face altceva .
Suntem oameni simpli , nu cunostem legislatia in domeniul, dar nici nu putem admite , ca vulpea sa ne distruga gospodri, sau , doamne fereste, ca pe urma si cinii si lte animale din curte sa fie "turbati" .

La cine putem apela ?
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
silster, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:24, 12 Mai 2015
Faceti cate o sesizare scrisa atat la Primarie cat si la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) si mentionati faptul ca vulpea poate fi bolnava de turbare (rabie) ceea ce pune in pericol viata Dvs. si a colectivitatii, fapt de care raspund direct si personal Primarul si Directorul DSVSA.
legalmgm, utilizator
Acel sesizare trebuie fcut in scris, su ajunge numai o sesizare verbala ?
Aveti proprietatile prevazute cu gard?
Aveti animalele/pasarile asigurate in tarcuri imprejmuite cu plasa ?
Sesizati oficial autoritatea publica locala
Sesizarile trebuie facute in scris, depuse cu nr. de inregistrare.
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)
Cainii vecinilor latra toata noaptea dora negrea dora negrea Salutare! Revin cu o alta problema. Vecinii mei nepretuiti au 3 sau 4 caini pe care i-au legat in curtea lor, dar chiar sub geamurile mele. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Sunt terorizată de cei 8-10 câini din curtea vecină. ce soluții am ca să-mi recapăt viața? Kaela Kaela Buna ziua! Ce solutii am impotriva vecinei care ca infiintat un adapost de 8-10 caini in curtea alaturata si care imi ruineaza sanatatea prin lipsa linistei si ... (vezi toată discuția)