avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea linistii publice

Buna ziua tuturor, am nevoie de sfatul vostru, ce as putea face in situatia in care oamenii nu sunt oameni!!! si anume in fata casei mele (am pod comun cu vecinul, deci este foarte aproape ) vecinul meu repara masina lui dar si ale altora. Este o galagie de nu aud nici televizorul in casa!! Si asta in fiecare zi de la ora 18 la ora 22!!!
Stie cineva este temei legal pentru a rezolva aceasta problema ??
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 14 Mai 2015
Sesizati oficial politia care poate aplica sanctiuni in temeiul disp L nr 61/1991 republicata
Sesizati oficial sericiul specializat din primarie
Va multumesc mult!!
Politia poate sanctiona numai tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00.(art.3 alin.1 lit. c din legea nr.61/1991)

Prin urmare, sesizarea dvs nu va avea cine stie ce efecte majore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot la bloc AnnaMarya93 AnnaMarya93 Ce program este stabilit pentru linistea la.bloc . Legal .. (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice toma_dezdemona toma_dezdemona Buna ziua tuturor, am nevoie de sfatul vostru, ce as putea face in situatia in care oamenii nu sunt oameni!!! si anume in fata casei mele (am pod comun cu ... (vezi toată discuția)
Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)