avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit din strainatate

Buna ziua,
Urmeaza sa am un contract de munca in Kurdistan si firma respectiva o sa imi vireze salariul in contul meu USD din Romania.
Trebuie sa platesc impozit pe venit daca se vireaza in contul din RO salariul?
Trebuie sa declar ceva la ANAF?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:13, 13 Mai 2015
din cate stiu eu , venitul obtinut in alte state decat cel in care sunteti cetatean nu se impoziteaza , dar sigur trebuie sa va declarati veniturile.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
laurentiuneculaeasa, utilizator
DA, aveti obligatia declararii veniturilor obtinute in strainatate.
Vezi ANAF:
- GHIDUL FISCAL AL CONTRIBUABILILOR CARE AU OBLIGAŢIA DE DECLARARE
A VENITURILOR REALIZATE DIN STRĂINĂTATE

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedură fiscală freelancing utilizatornou2017 utilizatornou2017 Bună ziua, Care este procedura fiscală din România pentru declararea veniturilor din freelancing pe platforme online precum Elance, Upwork, etc? ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru cetățenii romani cu reședință în anglia GrollerG GrollerG Bună ziua, Locuiesc în Londra, am propria locuință și domiciliul stabil aici în UK. Sunt angajat și plătesc contribuțiile la sistemul de ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)