avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune si posibil furt de identitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune si posibil furt de identitate

Buna ziua. Am oferit cuiva o suma de bani pentru a-mi inlesni angajarea in cadrul unui serviciu de stat. In ideea ca aceasta persoana ma va ajuta cu angajarea i-am oferit si copii dupa actele personale (certificat de nastere, diploma de bacalaureat, cazier in original, etc.). Aceasta persoana nu a rezolvat nimic si nu stiu daca mai am posibilitatea sa mai recuperez ceva din banii pe care i-am dat. Ce pot face in acest caz? Mentionez ca am niste inregistrari telefonice.
Duceti-va la Parchet si faceti un denunt, depunand si probele ce le aveti.
Veti beneficia probabil de clementa procurorilor, in limita legii penale in vigoare
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
legalmgm, utilizator
Nu am decat niste inregistrari telefonice, nu detin si acte pentru banii pe care i-am dat. Nu stiu daca ar fii binevenit sa merg si la politie sa declar faptul ca am dat acele copii dupa acte. Poate sa le declar pierdute, pentru ca nu vreau sa ma trezesc in viitor ca am cine stie ce credit sau nu mai stiu eu ce.

Inca o problema in acest caz este ca aceasta persoana care a vrut sa ma ajute a folosit si numele unui anume procuror de pe la ICCJ.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Din ce ziceti pare sa fie vorba sau de inselaciune sau de trafic de influienta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In calitate de reclamant intrun dosar fara i.u.p inceputa ... pot solicita.....? generalul generalul Este vorba de doua dosare penale . 1. un dosar in care sunt inculpat si se afla la ultima instanta ICCJ . - Partea vatamata are 2 martori care ... (vezi toată discuția)
Inselaciune caraba1 caraba1 daca are cineva cunostinte despre vreun caz de inselaciune prin sms?il rog daca poate sami zica ce au patit inculpatii (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau inselaciune? nebunatik23 nebunatik23 buna ziua!am niste nelamuriri si sper sami poata da cineva un raspuns.Anul trecut am primit o suma de bani de la un amic pt ai plati anumite documente in alta ... (vezi toată discuția)