avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie ANAF pt CASS din activ. independente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie ANAF pt CASS din activ. independente

Buna ziua,
Am primit o decizie ANAF privind diferente de achitat referitor la CASS pentru anul 2012, rezultate din venituri obtinute din activitati independente (impozitate si retinute la sursa incepand cu 01.07.2012).
Deoarece diferenta de achitat este calculata pentru perioada 01.01-30.06.2012, va rog sa-mi spuneti daca persoanele cu venituri salariale trebuie sa achite CASS pentru venituri din activitati independente (mai exact contract de mandat, pe baza de comision) pana la data 30.06.2012 si daca nu, care sunt prevederile legale pe care le pot invoca in contestatie.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract civil de prestari servicii denisa_r denisa_r Buna ziua. Am incheiat un contract civil de prestari servicii si as dori sa stiu de trebuie sa platesc urmatoarele contributii CAS, CASS si somaj, din moment ... (vezi toată discuția)
Cass pentru anul 2012, decizie 630 imamco imamco Buna seara, Cazul meu este concret următorul: - recent am primit Decizia 630 pentru regularizare CASS corespunzător anului 2012! Pentru stabilirea CASS de ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa Marian Cotet Marian Cotet Ca pfa am semnat conventie cu CJPP pentru venitul minim pe economie conform L 263/2010. Activitatea mi-o desfasor ca agent( L 509/2002) in regim de retinere la ... (vezi toată discuția)