avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Companie nerezidenta cu depozit in Romania
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Companie nerezidenta cu depozit in Romania

Buna seara,

Doresc sa stiu ce acte trebuie facute pentru o firma din afara UE, care va avea un singur punct de lucru in Romania.

Firma desfasoara activitatea online in tara de origine si nu va incasa bani in Romania, ci va avea doar acest depozit logistic (ca si punct) din care va trimite marfa catre clientii romani, prin firme de curierat.

1. Ce trebuie declarat ?
2. Ce taxe si impozite va avea de platit ? (daca se aplica)
3. Alte informatii utile.

Multumesc si astept raspunsul vostru.

Alte discuții în legătură

Inregistrare la dsvsa siempreska siempreska Buna ziua! O firma din Romania care importa din alta tara UE si distribuie prin intermediul unor firme de logistica prajituri si fursecuri prin tara, trebuie ... (vezi toată discuția)
Plata tva achizitie extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Vreau sa va descriu un proces de vanzare cumparare si sa va intreb cine si unde plateste TVA ? 1.I.I inreg. in Romania ca si neplatitor de TVA ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama persoanele juridice serviciile proaste? tanguera tanguera Buna seara Am o problema cu o firma de curierat care mi-a intarziat livrarea cu rea credinta (coletul era sosit in depozit si pur si simplu nu l-au scos la ... (vezi toată discuția)