avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amnistia fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amnistia fiscala

Sunt pfa si am somatii de la anaf. Daca nu sunt in proces cu ei nu beneficiez de prevederile ecestei legi?
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 02:16, 14 Mai 2015
Care este obiectul somatiilor?
somatia este pt neplata imp pe venit agricol si asigurari de sanatate
Art. 1 (1) Se anulează diferenţele de obligaţii fiscale principale, precum şi obligaţiile fiscale accesorii aferente acestora, stabilite de organul fiscal prin decizie de impunere emisă şi comunicată contribuabilului, ca urmare a reconsiderării/reîncadrării unei activităţi ca activitate dependentă, pentru perioadele fiscale de până la 1 iunie 2015 şi neachitate până la data intrării în vigoare a prezentei legi.
(2) Organul fiscal nu reconsideră/reîncadrează o activitate ca activitate dependentă şi nu emite o decizie de impunere în legătură cu o astfel de reconsiderare/reîncadrare, pentru perioadele anterioare datei de 1 iunie 2015.

Se pare ca se refera la alceva si anume la reconsiderarea veniturilor din activitate independenta ca venituri di activitate dependenta , cu implicatiile de rigoare ca de exemplu cass angajator.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2015
robert1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiectul legii amnistiei fiscale a fost aprobat miercuri de guvern, urmand sa fie transmis pentru dezbatere parlamentului. legalmgm legalmgm PROIECT LEGE privind anularea unor obligaţii fiscale Art. 1 (1) Se anulează diferenţele de obligaţii fiscale principale, precum şi obligaţiile ... (vezi toată discuția)
Referitor legea 29 privind anularea unor obligatii fiscale enjoyflowers enjoyflowers Buna ziua, am dori sa stim daca se anuleaza obligatiile fiscale cu privire la TVA realizate din tranzactii imobiliare anterior anului ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala RuxandraLarisa RuxandraLarisa Referitor la proiectul amnistitiei fiscale (anularea obligaţiilor fiscale rezultate în urma reîncadrării de către ANAF a veniturilor din activităţi ... (vezi toată discuția)