avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii in Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii in Germania

buna seara
am o intrebare
pot beneficia copiii de alocatie in germania?
acum sa va explic putin situatia :anul trecut sotul in perioada 01.08.2014-16.10.2014 sotul a lucrat in germania legal cu acte, iar in perioada 05.01.2015-08.04.2015 am lucrat eu la aceeasi firma tot legal
din data de 04.05.2015 adica de vreo saptamana jumatate a inceput munca iar la aceeasi firma
am inteles de la o cunostinta ca cei doi ai nostri ar putea beneficia de alocatia de acolo
mai mentionez ca primul copil este nascut in data de 04.07.2010 , in 24.02.2012 s-a pronuntat divortul in urma caruia copilul a ramas in custodia tatalui, imediat dupa ne-am impacat in 23.12.2012 am nascut cel de al doilea copil al nostru, iar de curand adica pe data de 25.04.2015 ne-am recasatorit....asta in caz ca influenteaza in vreun fel
va multumesc anticipat
p.s as dori sa stiu ce documente ar trebui si unde ar trebui sa se adreseze

Alte discuții în legătură

Alocație anduoana anduoana Buna ziua, am o întrebare in anul 2015 in sept Am născut in Italia ,ti sa precizez faptul ca soțul lucrează in Italia iar noi(eu si copilul mergem in ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat incasata in germania de catre fostul sot, nu a ajuns niciodata la copii!!! dia_dia45 dia_dia45 buna, v-as ruga sa ma consiliati in legatura cu o problema mai dificila...!!! Sunt divortata de fostul sot de 5 ani aprox, iar el lucreaza legal de mai bine ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana in italia io_alessia2011 io_alessia2011 Buna ziua!Am si eu o nelamurire cu alocatia europeana in italia.Eu am lucrat in romania la ultimul loc de munca 2 ani jumatate,apoi am ramas insarcinata ,iar ... (vezi toată discuția)