buna seara,
acum 2 luni am avut un accident, am accientat usor o fata de 7 ani. zilele trecute fetita a primit de la spitalul Tulcea o factura cu suma de 230 lei, pt 3 zile de spitalizare, in conditiile in care ea nu a stat internata decat o ora jumate, din care o ora pe hol. nu i s-au facut investigatii: radiografii, tomografii etc. doar a fost palpata si atat. Din cauza asta , eu am platit dupa accident investigatii medicale la o clinica particulara, pt a fi siguri ca e totul in regula. Dupa cum spune legea, vinovatul plateste factura, asa ca trebuie sa o achit. problema e ca nu inteleg de unde suma, de ce s-au trecut 3 zile de spitalizare. Am cerut lamuriri scrise spitalului si mi s-a spus ca numai titularul adica fata de 7 ani, si numai contra sumei de 50 lei mi se va elibera fisa de investigatii. Ce pot face pt a dovedi falsul din actele spitalului? Va multumesc pt ajutor.
Pentru o ora si jumatate nu se justifica emiterea unei facturi-urgentele nu se platesc.
Eu nu cred ca doar titularul,in acest caz,poate solicita lamuriri.Cata vreme sunteti pus la plata,puteti cere o justificare amanuntita.
Pe de alta parte,ati putea incerca sa vorbiti cu parintii fetitei.Ei cunosc adevarul.
BUNA ZIUA
fiind implicat in accident puteti discuta cu parintii fetitei sa fac sesizarea la spital pentru a obtine actele care atesta ca fost internta 3 zile si apoi puteti dovedi tot cu ajutorul acestora ca fetita nu a fost internata iar cu actele de l a clinica respectiva puteti lamuri situatia daca sunt in aceleasi date chitantele emise nu putea fi si internata si consultata la o clinica privata in celasi timp .
bafta .
Accident ????
simomagda
In situatia in care un biciclist intra in coliziune cu usa pe care o deshide soferul unei masini (stationata) cum se incadreaza acest accident ? Victima este ... (vezi toată discuția)