avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D infiintare alta companie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D infiintare alta companie

Ceau, am o intrebare la care nu gasesc raspunsul:

Am un SRL-D si vreau ca acest SRL-D sa infiinteze o alta companie, se poate ca SRL-D sa fie fonatorul altui SRL normal?

Mersi in avans celor care raspund :justcuz:

Alte discuții în legătură

Intrebari generale srl anonym3000 anonym3000 Doresc sa-mi deschid un SRL-D pe domeniul IT Am mai multe nelamuriri legate de partea juridica: 1. Cat costa infiintarea unui SRL-D. Taxe + onorariu ... (vezi toată discuția)
Asociat la srl-d si srl razvlix razvlix Salutare, Am o mica problema si sper ca aici sa gasesc raspunsul. Stiu ca o conditie pentru a putea face un SRL-D este sa nu fi avut firma,PFA... Eu am un ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre un srl neplatitor de tva si un srl-d? toporan florentina toporan florentina Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea din titlu: care este diferenta intre un SRL neplatitor de TVA si un SRL-D? Multumesc frumos (vezi toată discuția)