avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acoperisul, parte comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperisul, parte comuna

Buna seara. Locuiesc intr-un bloc cu 140 apartamente pe o scara cu P+4 etaje.Ocup un apartament la etajul4. Problema mea este ca izolatia de sus s-a deteriorat si am infiltratii de apa pe suprafete mari. M-am adresat la asociatie, respectiv presedintelui, cu rugamintea sa rezolvam aceasta problema. Am primit intelegere din partea asociatiei, dar problema este ca asociatia noastra in afara de fond de rulment, nu mai are alt fond de reparatii sau fond pentru lucrari speciale, acestea din urma ne aprobate de adunarea generala. Pesedintele asociatiei mi-a spus ca in astfel de situatii proprietarul afectat a platit reparatia, iar in baza facturii fiscale emisa de firma care a executat lucrarea, banii au fost impartiti pe listele de plata lunare locatarilor scarii, in functie de cota parte indiviza.Dupa recuperarea banilor,asociatia a restituit proprietarului afectat banii mai putin cota sa.Intrebarea mea este-trebuie sa participe toti locatarii scarii sau numai cei de pe tronsonul meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:54, 14 Mai 2015
Pentru raspuns la obiect sunt necesare furnizarea de date relevante
Precizati ca locuiti in imobil cu 140 apartamente pe o scara cu P+4 etaje.
Imobilul cate scari are ?
Imobilul are o singura terasa pentru toate scarile ,sau exista terase distincte pentru fiecare scara in parte ?
Daca fiecare scara are terasa separata,atunci reparatia se executa strict pe scara respectiva, iar contravaloarea hidroizolatiei se repartizeaza strict proprietarilor de pe acea scara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întreținere la bloc bobicanebunica bobicanebunica As vrea sa aflu din ce se compune calculul cotei indivize la întreținerea lunara(ce cheltuieli si cum se calculeaza).Multumesc! (vezi toată discuția)
Calcul cota parte bamaad bamaad Am un apartament parter cu SU 80mp cu [b]grădină[/b] de 150mp, 1 boxa 15mp, 1 loc de parcare subteran, 1 loc de parcare suprateran; toate prinse în CVC, ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc,infiltrai prin tavan la ultimu etaj parlac parlac Buna ziua,administratoru nea anutat ca locatari de la ultimu etaj au infiltrati in apartamente prin tavan si ca trebuie facuta terasa de deasupra pe bloc ... (vezi toată discuția)