avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna seara,
1. Doresc sa infiintez o firma care va avea ca obiect de activitate servicii turistice. Trebuie sa fie o agentie de turism (detailista), sau poate fi orice firma care are in obiectul de activitate "servicii turistice"?
2. Care este codul CAEN pe care sa-l trec in Reg Comertului?
3. Pot incasa si valuta?
4. Daca sunt actionar unic, care este modalitatea de a beneficia de banii (profitul) firmei?
5. Influenteaza in vreun fel ca mai sunt angajata cu norma intreaga in alta parte?

Multumesc frumos,

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii pentru intermedieri in turism mamaleone mamaleone Doresc ca prin intermediul unui website sa intermediez intre turist si administratorul unitatii de cazare inscris pe acel website. Initial am studiat ... (vezi toată discuția)