avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract de munca TEMPORARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract de munca TEMPORARA

De cate ori se poate prelungi un CONTRACT DE MUNCA TEMPORARA?
Stiu ca la cel individual se poate prelungi de maxim 2 ori (adica contractul si 2 aditionale).
Exista vreo limita si pentru cel de munca temporara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 15 Mai 2015
1. Durata misiunii de munca temporara poate fi prelungita pe perioade succesive care, adaugate la durata initiala a misiunii, nu poate conduce la depasirea unei perioade de 36 de luni.

2. C.i.m. pe durata determinata poate fi prelungit fara a exista vreo limita a numarului de prelungiri inauntrul termenului de 36 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita actelor aditionale la contracte de munca pe perioada determinata ruxandrasofia ruxandrasofia Conform art. 82 alin. 1 Codul Muncii, contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă cer ajutorul: am un contract de muncă pe perioadă determinată încheiat iniţial de la 29.04.2011 la 30.12.2011 (8 luni). S-a prelungit, ... (vezi toată discuția)
Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)