avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E legal să înregistrez o discuție verbală sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E legal să înregistrez o discuție verbală sau telefonică cu cineva?

Buna seara. As avea rugamintea sa-mi spuna cineva daca e legal sa inregistrez o discutie directa pe care o am cu cineva, sau telefonica ? Este vre-un act normativ care interzice acest lucru ? Multumesc daca poate cineva sa-mi dea vre-o informatie.
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: archibaldo , utilizator 05:43, 29 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este legitim in masura in care exista un interes legal (se poate afirma si invers, dar eu am preferat asa), si in masura in care mai apoi nu se utilizeaza convorbirea in alte scopuri (in fapt legea asta sanctioneaza, utilizarea ilegala a inregistrarii). Deci, de la caz la caz.
Care lege ?
Ce?
Pai dumneavoastra ati spus ca legea sanctioneaza utilizarea inregistrarii ilegale a convorbirii. Iar eu am intrebat: care lege ?
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2015
Pilu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Citeste atent :

[ link extern ]

Poti inregistra/filma doar daca consideri ca se atinge demnitatea si viata ta privata si acest lucru il poti face ca asigurare atunci si numai atunci daca vei avea probleme . Cu dovada poti merge la politie si o poti da ( ca copie ) ... Dar sa fie intr-un spatiu public totul . De fapt mai bine iti poate raspunde un avocat mai bine si un jurist .

Alte discuții în legătură

Lnregistrare convorbiri telefonice proprii iulia_i iulia_i Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legea care reglementeaza inregistrarea convorbirilor telefonice. M-ar interesa daca acele convorbiri telefonice dintre ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea convorbirii telefonice cu un superior bozzont bozzont Speta este in felul urator. Eu trebuia sa imi mai iau un numar de zile de concediu deoarece este sfarsit de am, motiv pentru care am facut o cerere in acest ... (vezi toată discuția)
Inregistrari audio Adry90ana Adry90ana Buna seara. O intrebare in legatura cu niste inregistrari audio. Mi-am inregistrat colegii la serviciu cu telefonul mobil. Aveam niste suspiciuni in ... (vezi toată discuția)