avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract de munca cu timp partial si contributii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract de munca cu timp partial si contributii sociale

Buna ziua,

Caut raspuns la o problema/intrebare pe care o am in prezent.
Conform legislatiei in vigoare, limita minima de 2 ore/zi pentru CIM cu timp partial nu mai exista, ceea ce inseamna ca se pot incheia CIM cu timp partial cu 1 ora / saptamana (din cate am inteles eu - va rog sa ma corectati daca gresesc).
IConform activitatii firmei mele si specific in cazul de fata, am nevoie de o persoana care sa fie angajata cu 1 ora pe saptamana.

Intrebarea mea este: care este cuantumul contributiilor sociale datorate de angajator statului pentru un CIM incheiat cu 1 ora pe saptamana, calculate la salariul de 1000 lei?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 18 Mai 2015
Intr-adevar, puteti incheia CIM cu timp partial cu 1 ora / saptamana.

Un calcul al salariului gasiti aici - am optat ca nu este functie de baza -:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. un angajat legal care face curatenie in bloc,casa ... HUBARDONI HUBARDONI Buna ziua. Un angajat legal care face curatenie in bloc,casa scarii este angajat cu 350 lei. Acum se vehiculeaza idea,ca un angajat nu poate sa fie angajat sub ... (vezi toată discuția)
Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Cim cu 1 zi/pe luna francescafira francescafira care sunt conditiile si posibilitatile (de a face pontaj , contributii salariale ..) CIM cu 1 zi pe luna ? (vezi toată discuția)