avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare PFA

Buna ziua,

O persoana vrea sa se inregistreze ca PFA in Bucuresti, are domiciliul in sectorul 2 si cabinetul va functiona in sectorul 6, unde trebuie sa se inregistreze? In sectorul 2 - la domiciliu sau in sectorul 6 - ca punct de lucru? Multumesc! Raspunsurile primite de la Administratia Financiara sunt contradictorii...

Alte discuții în legătură

Am nevoie de acordul vecinilor pentru pfa? laurasimona laurasimona Buna seara, Sunt inregistrata ca PFA - cu denumirea Cabinet de Psihoterapie. De curand m-am mutat in Bucuresti si am inchiriat un spatiu pentru cabinet. ... (vezi toată discuția)
Avocatii stagiari au cif? ContSters121604 ContSters121604 Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri cu privire la inregistrarea in evidentele fiscului. Am fost primita in barou in decembrie 2009. La scurt timp am ... (vezi toată discuția)
Obligatie de plata cas in urma unui contract de prestari servicii AndreyIonescu AndreyIonescu Buna ziua, In anul 2005-2006 am lucrat ca operator de interviuri pe baza unui contract de prestarii servicii. Firma la care am lucrat mi-a platit 10% din ... (vezi toată discuția)