avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit venit din inchiriere in cazul unei asocieri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit venit din inchiriere in cazul unei asocieri fara personalitate juridica intre un rezident si un nerezident

Buna ziua,

va rog frumos sa ma ajutati cu enumerarea obligatiilor fiscale, respectiv declaratiile fiscale in cazul unei asocieri fara personalitate juridica, avand ca scop obtinerea de venituri din inchirierea bunurilor imobile in Romania, intre 2 persoane fizice, un rezident si un nerezident.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Contract comercial badila steluta badila steluta daca am incheiat un contract comercial cu titlu contract de asociere necesita inregistrare la primarie? mentionez ca desfasuram activitati agricole.va ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto cerul cerul Am cumparat un autoturism din Germania.Doresc sa-l vand persoanei care a platit ptr el si cu banii careia am platit drumul etc. Pretul autoturismului care o ... (vezi toată discuția)
Asociere persoane fizice administrare site jarrel jarrel Buna ziua, lucrez impreuna cu un prieten la administrarea unui site (ca persoane fizice, nu PFA, firme etc). De comun acord am stabilit ca eu sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)