Ma suna pe mine si-mi explica situatia iar eu m-am dus ieri intrigata la ei si imi pune sa sun la 0800800800. Am vb. cu un operator care mi-a spus ca d.na a fost deacord pe 15 mai cu un nou abonament.
Subsemnata ... domiciliata in ... nr. de telefon .... (ar fi bine daca ati avea si un numar de contract insa poate nu-l mai are) prin prezenta va anunt ca nu mai doresc prelungirea abonamentului de telefonie fixa, prelungire cu care initial am fost de acord in urma ofertei telefonice pe care mi-ati facut-o in data de 15 mai 2015. Va rog sa aveti in vedere prevederile Art. 8 si Art. 9 din OUG 34/2014.
De asemenea va anunt prin prezenta notificare ca reziliez contractul pe care il am cu firma dvs. Va rog sa luati in considerare faptul ca nu am incheiat in trecut vreun contract care sa imi conditioneze dreptul de reziliere unilaterala de plata unor despagubiri.
Prin urmare va rog sa nu mai emiteti facturi pentru acest numar de telefon ulterior datei de 21.05.2015 (incercati asa, cu data depunerii, desi in principiu notificarea trebuie depusa cu 30 de zile inainte de retragerea din contract deci este posibil sa fie nevoita sa mai plateasca o luna abonamentul) .
Va informez ca in cazul in care nu imi sunt respectate drepturile de consumator ma voi adresa ANPC.
Data si semnatura
~ final discuție ~