avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare- de cate ori?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare- de cate ori?

am o intrebare de cate ori poate amana instanta de judecata o solutie fara motiv nepotul meu a avut instanta pe 11 mai de liberare conditionata fara ca el sa fie anuntat de instanta acum am cautat solutia si surpriza a fost ca amana solutia pe 19 mai azi o amana pe 26 mai nu inteleg din ce motiv pentru ca nu il spune ce se intimpla cu instantele noastre zic ca sint foarte aglomerate si tot amana solutionarea dosarelor multumesc
Cel mai recent răspuns: stanescucristiana , utilizator 11:24, 29 Mai 2015
Buna ziua,

Instanta nu amana niciodata fara motiv. Sigur a existat un motiv pt amanare, dar dvs nu il cunoasteti. Mergeti la urmatorul termen si, daca exista avocat din oficiu la acel termen, discutati cu acesta. Daca nu, angajati un avocat. Sau ziceti-i nepotului sa ceara dosarul la studiu.

Succes,
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
Dana Fatol, Avocat
Va referiti la amanare de pronuntare sau la amanarea judecatii?
Sunt lucruri diferite.
amanarea pronuntarii mai am o intrebare pe 21 mai judecatoriia a admis cererea de liberare conditionata cu termen de 3 zile de contestatie procurorul nu a facut contestatie ce se mai poate intimpla maine poate veni acasa multumesc
De trei ori se poate amana pronuntarea.Maximul 21 de zile.Instanta va hotara daca este eliberat conditionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sperante spulberate melinaR melinaR azi nepotul meu a avut a nu stiu cita oara instanta in 5 ani jumate tot ce a putut face sa scape din iadul in care l a bagat cel mai bun prieten adica puscaria ... (vezi toată discuția)
Respingere liberare conditionata si recurs chaimae chaimae Buna ziua, Am un prieten ce este inchis in Romania de aproximativ 2 ani. Inainte a fost in alta tara unde a facut cam 4-5 ani, nu mai retin exact. A fost ... (vezi toată discuția)
Doua termene de judecata pe acelas motiv liberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu are maine termen pentru liberarea conditionata dupa doua amanari pe motiv ca mai are 1an,jumate de facut din pedeapsa de 7ani,jumate acum am vazut ... (vezi toată discuția)