am o intrebare de cate ori poate amana instanta de judecata o solutie fara motiv nepotul meu a avut instanta pe 11 mai de liberare conditionata fara ca el sa fie anuntat de instanta acum am cautat solutia si surpriza a fost ca amana solutia pe 19 mai azi o amana pe 26 mai nu inteleg din ce motiv pentru ca nu il spune ce se intimpla cu instantele noastre zic ca sint foarte aglomerate si tot amana solutionarea dosarelor multumesc
Instanta nu amana niciodata fara motiv. Sigur a existat un motiv pt amanare, dar dvs nu il cunoasteti. Mergeti la urmatorul termen si, daca exista avocat din oficiu la acel termen, discutati cu acesta. Daca nu, angajati un avocat. Sau ziceti-i nepotului sa ceara dosarul la studiu.
amanarea pronuntarii mai am o intrebare pe 21 mai judecatoriia a admis cererea de liberare conditionata cu termen de 3 zile de contestatie procurorul nu a facut contestatie ce se mai poate intimpla maine poate veni acasa multumesc
Sperante spulberate
melinaR
azi nepotul meu a avut a nu stiu cita oara instanta in 5 ani jumate tot ce a putut face sa scape din iadul in care l a bagat cel mai bun prieten adica puscaria ... (vezi toată discuția)