avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Linie hotar- ce inseamna, cum se masoara?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Linie hotar- ce inseamna, cum se masoara?

Buna ziua!
Am o mare nelamurire: ce inseamna : "linia hotar"? Cum se masoara?De unde se masoara?
Casa vecinei mele, este cu spatele inspre fatada casei mele, toate cele trei geamuri :debara, camara, baie dau inspre curtea noastra ! Ca sa pot sa mi inalt un gard, spuneti mi va rog la ce inaltime, distanta pot? am nevoie de autorizatie sau nu pentru construirea acestui gard?
Bunicul meu, un veteran de razboi, va muri din cauza rautatii vecinilor, nu a razboiului si inghetului din muntii Tatra ! In decursul catorva ani, vecina lui , ii face mereu sesizari peste sesizari, ba ca a construit cotet pentru gaini, ba ca a inaltat hambarul, ca in curtea ei merge miros de la gaini, etc etc! Toate insa cu final pozitiv pentru bunicul meu ! =D>
Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
Ioanacb, utilizator

Alte discuții în legătură

Nesimtirea continua sorin cosma sorin cosma Buna ziua Aam cumparat in urma cu 5 ani o casuta la tara pe care a trebuit sa o demolez caci altfel se demola singura ...Pe mine ma interesat terenul pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie? locuiesc la oras,la ... sykes sykes Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie? Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)
Probleme cauzate de zapada si vant helenica helenica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma macina de mult timp si nu stiu cum si ce sa fac pentru rezolvarea ei. Parintii mei locuiesc la tara ... (vezi toată discuția)