avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nesimtirea continua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nesimtirea continua

Buna ziua
Aam cumparat in urma cu 5 ani o casuta la tara pe care a trebuit sa o demolez caci altfel se demola singura ...Pe mine ma interesat terenul pe care intentionez sa construiesc o casuta de vacanta fara multe utilitati (curent,apa,etc) Terenul se afla destul de aproape de orasul meu deci pentru mine este oaza mea de liniste pana cand............apare o vecina care de cate ori plec acolo ma trezesc ca tipa la mine din moptive care mi se par absurde.(mirosul de la toaleta mea ajunge la ia,pomii mei ii fac umbra la straturi,gardul meu este prea aproape de ia,sa nu fac foc ca are haine pe sarma la uscat,sa nu fac galagie ca ii speriu gainile) Mi-a facut reclamatie la politie pe motiv ca atunci cand am reinoit gardul dintre noi am mutat burlanul ei de pe casa in directia curtii ei si ia voia sa ramana asa cum era adica sa se curga apa de pe casa ei in curtea mea
Nu am stat bine cu nervii si am chemat un expert (inginer topograf) si a masurat,batut tarusi totul legal in acte care m-a costat ceva bani si care sa dovedit ca eu am din casa vecinei ...50 cm...nemaivorbind de distanta minima legala de constructie si ca are inspre curtea mea 2 geamuri Am trecut cu vederea si ma gandeam ca acum inceteaza cu vorbele ..dar NU...iar zbiara pe mine ca de ce am sapat in spatele casei ei (terenul meu) ca se va infiltra apa in casa ei...din care am si eu 50cm Ma dispera nesimtirea si rog pe cineva sa ma indrume cum sa fac sa nu ma mai cicaleasca atat

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu o problema. am niste vecini nesimtiti, ... Cristian-Emanuel Cristian-Emanuel Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Am niste vecini nesimtiti, care in loc sa le faca pasarilor tarc acoperit, ridica gardul de sarma dintre curtea lor si ... (vezi toată discuția)
Vecinul demoleaza gardul.va rog sa ma ajutati. Maria161 Maria161 Buna ziua.Am o problema mai dificila.Acum doi ani am primit de la parinti un teren pe care am inceput sa construim.In vecinatatea noastra din stanga uitandu-ne ... (vezi toată discuția)
Exista ceva legi sa ma protejeze de niste vecini foarte nesimtiti? va rog , multumesc noranora noranora locuiesc la casa, intr-o zona cu case...cartier bun si linistit in cluj-napoca.de 10 ani avem niste vecini care mereu mereu fac galagie, au 3 caini care latra ... (vezi toată discuția)