avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare proprietate

Buna Seara
Detin un teren intravilan intr-o comuna apropiata localitati iar azi mergand acolo am vazut ca vecina mea si-a varuit casa ei pe dinafara altfel ca a trebuit sa intre pe teritoriul meu (curte) dar bineinteles ca nu mi sa cerut voie Nu ma deranjat atat de tare faptul asta ci faptul ca la nici 20 cm este batut un tarus de catre ingineru topograf chemat de mine la dobandirea terenului ca dovada ca o parte din peretele casei vecinei imi apartine (posed acte doveditoare) Nu sunt un om de rea credinta si am zis ca lasa asa ca vecina fiind o persoana mai in varsta nu stau eu acuma sa ii demolez casa Dar azi am vazut ca tarusul mi-a fost scos iar vecina nu e de gasit iar din cate am inteles de la alti vecini,ginerele femei,cel care a varuit l-ar fi scos la spusele vecinei Ce ma sfatuiti sa fac? Am spus ca merg la politie sa fac ceva sesizare dar cum politistul din comuna o cunoaste mai bine pe ia decat pe mine.....
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:17, 15 Noiembrie 2015
O notificare pentru rezolvarea amiabilă a situației sau dacă nu , o acțiune în instanță , acțiune de grănițuire prin care să se stabilească linia hotarului.
Respectivul ȚĂRUȘ plantat era trecut ca punct de referințăm , ca bornă de hotar sau bătut , în pământ ca simplu țăruș?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dancoman dancoman Buna ziua.Am mostenit de la parinti un teren(pe care se afla o casa aproape cazuta).La fata locului facand masuratoarea latimii lui am constatat ca vecinul a ... (vezi toată discuția)
Delimitarea perimetrului unui teren ginavirginica ginavirginica Buna ziua!am o problema cu delimitarea unei parti a terenului pa care il am de la tatal meu.precizez ca am toate actele in regula,dar cind au cumparat parintii ... (vezi toată discuția)
Gard facut pe terenul vecinului cu 30 cm marian_81 marian_81 Buna ziua, am facut un gard in 2013 cu autorizatie pe un teren neîngrădit care , avea doar tarusii, eu m am orientat dupa tarusi am chemat si un topograf ... (vezi toată discuția)