avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard facut pe terenul vecinului cu 30 cm
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard facut pe terenul vecinului cu 30 cm

Buna ziua, am facut un gard in 2013 cu autorizatie pe un teren neîngrădit care , avea doar tarusii, eu m am orientat dupa tarusi am chemat si un topograf care a confirmat in 2013 ca tarusi sunt ok, cred ca fara GPS .
Acum in 2020 vecinul a adus n topograf si zice ca am incalcat terenul lui cu gardul meu cu 30cm- 40 cm pe alocuri , ce e de facut in aceasta caz? Vecinul doreste sa demolez gardul, repet până acum nu a avut nimic cu gardul
Ce pot face eu ? ca am facut gardul dupa tarusii si am si facut o masuratoare care cred ca era facuta fara GPS , nu era la acea vreme. prea folosit.
Daca ma da in judecata poate sa il darame, eu l am facut legal cu autorizatie.
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
marian_81, utilizator
Cel mai recent răspuns: marian_81 , utilizator 19:12, 27 Iunie 2020
Va poate chema in innstanta printr-o actiune de granituire si atunci vedeti ce faceti, cum va aparati, ce argumente are dumnealui, ce spune expertiza topo..., in functie de care instanta o sa decida...
am inteles multumesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard facut pe proprietatea vecinului din greseala? marian_81 marian_81 Buna ziua, am facut un gard dupa ce terenul a fost parcelat, .erau semne pe parcela mea, dar ca sa fiu sigur am mai facut o masurare cadastrala care a ... (vezi toată discuția)
Ridicare gard la limita de propietate emilia1982 emilia1982 - acum ceva timp am cumparat un teren de 502mp, surpriza a fost ca vecinul cu care avem o latura comuna a construit un gard (cu fundatie de beton) fara a ne ... (vezi toată discuția)
Gardul vecinului e pe proprietatea mea georgeandrei georgeandrei Dupa 12 ani de procese, recent am castigat definitiv granituirea dintre proprietatea mea si a vecinului. Hotararea s-a pus in executare, executorul marcand ... (vezi toată discuția)