Buna ziua!am o problema cu delimitarea unei parti a terenului pa care il am de la tatal meu.precizez ca am toate actele in regula,dar cind au cumparat parintii mei casa cu terenul aferent pe o parte ,unde nu existau puncte de hotar nu au batut tarusi cind topograful a facut masuratorile.Dar o perioada de 8 ani a existat hotarul care nu se sapa,dar de 2 ani mostenitorii,in speta un nepot care nu are acte,ci mama lui,au sapat hotarul si de anul trecut au inceput discutiile vrind sa schimbe linia hotarului.Mentionez ca ei nu au nici o masuratoare facuta,nici cadastru pt ca nu au facut debaterea mostenirii.La masuratoarea noastra a participat proprietara care era in viata atunci si ea le-a aratat linia de hotar dupa care sa facut topografia terenului.Nepotul in speta nu vrea sa recunosca.Am vrut sa facem gard dar nu ne lasa ca au spus ca realizarea gardului le revine lor,iar noidaca vrem sa-l facem,sa-l facem in gradina la noi nu pe linia de hotar,si asta cum decid ei nu cum spune actul cadastral pe care nu vor sa-l recunoasca si ca daca batem tarusi ei ii vor scoate! As vrea sa rezolv aceasta problema conform legii.Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac.Va multumesc anticipat!
Granituire
danielasabo
Buna ziua ,am cumparat de la părinți cu clauza de uzufruct viager (pentru ei)un imobil casă și teren pe care eu l -am dezmembrat în Două Loturi vânzând ... (vezi toată discuția)