avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructia unui gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructia unui gard

Am plan cadastral, topograful a pus tarusii de delimitare, dar vecinul a scos tarusii ca nu este de acord cu masuratorile.

Cum pot face gardul, care sunt masurile de luat ca vecinul sa nu mai scoata tarusii si sa ma lase sa fac gardul?

Chiar daca il fac pe terenul meu nu este de acord pentru ca el pretinde ca are la mine 1m30 dar nu are acte doveditoare. Politia si Primaria nu intervin ca nu este de raspunderea lor.

Multumesc,
Stefan

Alte discuții în legătură

Constructia gardului gabriel298 gabriel298 As vrea sa construiesc gardul de-a lungul gradinii. Am platit un topograf care a facut un plan cadastral. Planul este gresit in sensul ca da la vecinul din ... (vezi toată discuția)
Planul cadastral gabriel298 gabriel298 Vreau sa-mi imprejmuiesc gradina. Desi am avut o hotarare judecatoreasca din 1990 care avea un plan cadastral anexata prin care terenul meu era bine delimitat, ... (vezi toată discuția)
Fals (al topografului) ContSters88252 ContSters88252 daca datele unui PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE A IMOBILULUI intocmit de catre un topograf autorizat nu corespund adevarului , masuratorile ... (vezi toată discuția)