avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Planul cadastral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Planul cadastral

Vreau sa-mi imprejmuiesc gradina. Desi am avut o hotarare judecatoreasca din 1990 care avea un plan cadastral anexata prin care terenul meu era bine delimitat, primaria mi-a spus ca trebuie sa refac masuratorile ca sa fac plan cadastral pentru ca acel plan din 1990 nu mai este valabil. Mentionez ca vecinii mei nu sunt de acord cu acel plan ambii au pretentii la 1m sau 1,30m pe terenul meu. Casa este facuta din anii 1970 o parte a terenului este ingradita din anii 1970 dar vecinii s-au trezit dupa 40 de ani ca vor sa mute gardul ca eu am intrat pe ei. Am platit un topograf sa vina sa faca masuratorile. Le-a facut gresit, a corectat o data planul cadastral. Acuma nu mai vrea sa corecteze partea catre un vecin desi nu stie de ce eu am pierdut 1,80m din planul stradal.

Planul cadstral este gresit cum se poate corecta daca el este depun la oficiu de cadastru si topograful trage de timp sa-l corecteze?

Multumesc,
Stefan

Alte discuții în legătură

Constructia gardului gabriel298 gabriel298 As vrea sa construiesc gardul de-a lungul gradinii. Am platit un topograf care a facut un plan cadastral. Planul este gresit in sensul ca da la vecinul din ... (vezi toată discuția)
Constructia unui gard gabriel298 gabriel298 Am plan cadastral, topograful a pus tarusii de delimitare, dar vecinul a scos tarusii ca nu este de acord cu masuratorile. Cum pot face gardul, care sunt ... (vezi toată discuția)
Intarusare MatiesIon MatiesIon In anul 2005 am primit donatie 3600 mp teren arabil in extravilan de la bunicul meu. Am intocmit planul cadastral impreuna cu toate celelalte acte si am ... (vezi toată discuția)