avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructia gardului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructia gardului

As vrea sa construiesc gardul de-a lungul gradinii. Am platit un topograf care a facut un plan cadastral. Planul este gresit in sensul ca da la vecinul din stanga pamant in spatele casei desi nu a avut niciodata. Dupa cum mi-a recunoscut topograful el s-a luat dupa masuratorile facute de vecin si a vrut sa impace si capra si varza, adica sa fie toti multumiti. Topograful a pus tarusii de delimitare dar cei doi vecini nu recunosc masuratorile si au scos tarusii. Politia si primaria mi-au spus ca nu au ce face.

Am doua intrebari cum se poate corecta planul cadastral daca topograful care l-a facut nu mai vrea sa-l corecteze?

Cum pot face gardul daca vecinii nu recunosc masuratorile si muta tarusii pusi de topograf?

Alte discuții în legătură

Constructia unui gard gabriel298 gabriel298 Am plan cadastral, topograful a pus tarusii de delimitare, dar vecinul a scos tarusii ca nu este de acord cu masuratorile. Cum pot face gardul, care sunt ... (vezi toată discuția)
Planul cadastral gabriel298 gabriel298 Vreau sa-mi imprejmuiesc gradina. Desi am avut o hotarare judecatoreasca din 1990 care avea un plan cadastral anexata prin care terenul meu era bine delimitat, ... (vezi toată discuția)
Delimitare abuziva a proprietății c.a.p. c.a.p. am o proprietate ,teren arabil intravilan, legalizata pritr-un partaj voluntar,impozit platit la zi cu supraf.394mp.,pe care doresc sa-l instrainez prin ... (vezi toată discuția)