avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... delimitarea prin tarusi a unei parti de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

delimitarea prin tarusi a unei parti de proprietate

buna ziua.prin contract de intretinere ne-au dat parintii mei proprietatea lor,avem cadastru.suprafata ,tot a fost masurat cind au cumparat ei casa si terenul.acum actele s-au facut dupa actele lor.dar o parte a proprietatii nu are gard dar nici tarusi de delimitare.in baza actelor pe care le avem,cadastru, intabulare desenul de amplasament,putem cere unui topograf sa ne refaca masuratorile pentru a putea delimita terenul si a ne face gardul?exista vreo lege care sa nu-mi permita sa fac acest gard deoarece vecinii/sunt mai multi mostenitori ptr ca nu au facut dezbaterea /,in speta unul dintre ei care si locuieste alaturi de noi spune ca gardul trebuie sa-l faca ei ,dar nu vor si asa trebuie sa ramina.daca fac gardul acesta trebuie sa fie pe linia de hotar/ma refer la plasa/,cu stilpii la mine ,sau cum spun ei, ca gardul trebuie sa-l fac in gradina mea?
va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Delimitarea perimetrului unui teren ginavirginica ginavirginica Buna ziua!am o problema cu delimitarea unei parti a terenului pa care il am de la tatal meu.precizez ca am toate actele in regula,dar cind au cumparat parintii ... (vezi toată discuția)
Primaria constata ca noul gard nu respecta vechiul amplasament? Balaurul Balaurul Buna ziua, o parere va rog la urmatoarea situatie: Intr-o zona colinara, in comuna C, am refacut, un vechi gard din lemn (stilpi si uluca impletita-n cablu) ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie+mutare gard/hotar = rezolutie primprocuror= nup. ce fac? Balaurul Balaurul Buna ziua, Aduc pe scurt in atentia dvs. urmatorul diferend, pentru ca apoi sa va rog a-mi da sfaturile de cuviinţă; asadar. Eu locuiesc in orasul P, iar ... (vezi toată discuția)