avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exista ceva legi sa ma protejeze de niste vecini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exista ceva legi sa ma protejeze de niste vecini foarte nesimtiti? va rog , multumesc

locuiesc la casa, intr-o zona cu case...cartier bun si linistit in cluj-napoca.de 10 ani avem niste vecini care mereu mereu fac galagie, au 3 caini care latra aproape tot timpul,in special cand ei nu sunt acasa,au gaini, curci, cocosi, gaste, rate...etc, taie cu drujba, cu trimmerul...urla, zbiara...ei nu cunosc ore de liniste si bun simt...si nu sunt nici eu deplasata si stiu ca daca stai la casa trebuie sa tunzi iarba...si sa mesteresti...dar sambata asta de ex...toata ziua a mers trimmerul, ca deja am ametit.am incercat sa le spunem frumos...sa nu ne certam cu eidar...nu ai cu cine...am primit niste raspunsuri f nesimtite...ca si cum sunt stapani si nimeni nu are ce sa le faca...problema e ca lucrez mult...si in timpul saptamanii vin acasa ca un zombi...seara...galagie, in wk incerc sa ma odihnesc...dar nu se poate, duminica la 8 tund iarba...nu mai prea rezist...si de cate ori incerc sa le zic ceva...nu am cu cine.ce pot sa fac?daca chem politia ma tem ca nu o sa ma ia in seama...nu sunt o persoana rea...si nu vreau sa le fac rau...dar as vrea sa-i speriu cu ceva...multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 16:03, 12 Iunie 2010
in cazul dv. incercati o plingere la politie intemeiata pe dispozitiile legii nr. 61/1991.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesimtirea continua sorin cosma sorin cosma Buna ziua Aam cumparat in urma cu 5 ani o casuta la tara pe care a trebuit sa o demolez caci altfel se demola singura ...Pe mine ma interesat terenul pe care ... (vezi toată discuția)
Dreptul la liniste bogdan cristea bogdan cristea SPUNETI-MI,VE ROG,CE POT FACE IN SITUATIA IN CARE,LOCUIESC IN MUNICIPIUL SUCEAVA,INTR-UN CARTIER CU CASE. In spatele casei,chiar sub peretele casei,vecinul ... (vezi toată discuția)
Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)