avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grade profesionale si clase de salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grade profesionale si clase de salarizare

pot participa la concursul de promovare in grad si clasa in acelasi an daca indeplinesc conditiile prevazute de lege?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:37, 22 Mai 2015
Da, nu exista nici o interdictie. Promovati in clasa dupa absolvirea unui ciclu de studii de nivel superior celui in care sunteti incadrat, iar in grad profesional cand indepliniti conditiile de vechime de minim 3 ani in gradul din care promovati si sa fi obtinut cel putin calificativul "bine" la evaluarea performantelor profesionale in ultimii doi ani calendaristici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad functionari publici adarius adarius Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in privinta conditiilor pentru promovarea in grad superior. Specific faptul ca promovarea in grad principal a fost ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional foltalucian foltalucian Lucrez in sistemul bugetar din anul 1994, cand am fost incadrat pe studii medii. Deorece din 1994 si pana in prezent nu am fost avansat la termenele legale, ... (vezi toată discuția)
Functie publica ludovica ludovica In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)