avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident in timpul orelor de condus
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident in timpul orelor de condus

Buna ziua,

Acuma cateva saptamanii, pe cand eram in timpul orelor de curs, am facut accident cu masina scolii de soferi. La politie s-a declarat ca instructorul a fost vinovat, insa pe mine ma pune sa platesc jumate jumate cu el.....Chiar asa trebuie facut?

Tin sa precizez ca in contract sunt trecute urmatoarele:
-"pentru nerespectarea regurilor de circulatie in timpul pregatirii practice, responsabil este instructorul auto"
-"pentru eventualele pabuge materiale provocate in timpul pregatirii practice, responsabili sunt atat instructorul auto cat si cursantul, iar paguba v-a fi suportata in parti egale"

Practic daca el e vinovat pentru reguli, eu trebuie sa dau cot la cot banii cu el?
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2015
Maria113, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maria113 , utilizator 18:12, 28 Mai 2015
Prevederile contractuale exprima vointa ambelor parti semnatare. Prin urmare, prin semnarea contractului (fie ca l-ati citit sau nu) v-ati asumat acest risc.
ing. Ioan Ciobanu
Am platit, dar acuma numai imi raspunde la telefon cand sun sa facem ore...Cum trebuie sa procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina in timpul cursului practic la scoala de soferi emi_emi emi_emi Buna, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in urmatoarea situatie : Am inceput recent cursurile practice la o scoala de soferi si am avut un accident in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu școala auto Dospinescu Camelia Dospinescu Camelia Am si eu o întrebare va rog frumos daca se poate să-mi răspundeți am început o școală de șoferi încă nu am achitat școala dar mă înscris cu toate ... (vezi toată discuția)
Carte de munca doar_dana doar_dana Daca lucrezi ca instructor auto la o scoala de soferi si iti platesti singur cartea de munca, ce se intampla in momentul in care nu o mai poti plati pt un timp? (vezi toată discuția)