avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare

in czul in care asociatia de proprietari nu semneza autorizarea de debransare, iar eu montez o centrala termica renuntand la caloriferele vechi, insa fara a ma debransa efectiv si de la retaua de termoficare care pot fi consecintele?
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 17:10, 1 Iulie 2009
singura "consecinta" este ca aveti doua sisteme/surse, de incalzire in loc de una.
Si inaclzindu-va din 2 surse (caci la modul oficial nu v-ati debransat ) platiti pentru ambele.
da, dar cel de la termoficare nu va fi functional pt ca voi pastra doar un calorifer si acela il voi opri de la robinet.
nu cred ca voi plati pt ambele pt ca termoficarea este in procedura de faliment si nu va mai furniza agent termic.
Daca aveti contorizare termica (repartitoare) nu va fi o problema. Dar sa stau cu 2 randuri de radiatoare in casa? :hm:
Mai incercati cu debransarea, macar sa va dea un raspuns scris motivat al refuzului si mai vedeti dupa.

Alte discuții în legătură

Renunt la repartitoare goby goby Suntem 52 de apartamente si toate au repartitoare.Firma cu care avem contract de cativa ani buni ne obliga sa schimbam repartitoarele pentru ca li s-au uzat ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)
Situatie asociatii proprietari caldura radet RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Multi adm.de imobile va roaga daca puteti sa ne lamuriti cu sistemul centralizat de alimentare cu energie termica raportata la apart. debransate de la ... (vezi toată discuția)