avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare Nume PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare Nume PFA

Buna ziua,

Mi-am schimbat numele dupa casatorie de curand si in consecinta, am schimbat numele PFA-ului si stampila.

Ce altceva mai este de facut? Trebuie trebuie sa ma inregistrez cu noul nume si la administratia fiscala? Ar trebui schimbate registrele si facturierul?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:52, 22 Mai 2015
Schimbarea se face la RC si se comunica la AFP local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume cabinet Amza Monica Amza Monica Buna ziua dragi colegi, Aveti idee ce formalitati trebuie indeplinite la barou si Administratia Financiara in caz de schimbare nume cabinet de avocat , ca ... (vezi toată discuția)
Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa ContSters250185 ContSters250185 Buna ziua, Am reusit sa infiintez un PFA si credeam ca am terminat cu alergatura. De curand am aflat insa, ca trebuie sa ma mai inregistrez undeva ... (vezi toată discuția)