avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... card de sanatate neemis
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

card de sanatate neemis

buna ziua, nu am cardul de sanatate emis, desi sunt asigurata ca PFA , cum trebuie sa procedez, nu am acces la serviciile medicale pe motiv ca nu am card
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 24 Mai 2015
Luati legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS).
am intrat pe site-ul lor si spun sa ma prezint cu dovada platii asigurarilor la ANAF , adica ma duc cu formularul 220 sau care este dovada?
Dovada platii o constituie documentul prin care ati efectuat plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea bazei de date a casei de sanatate rdpfa rdpfa Buna ziua, Sunt PFA si sunt cu platile la zi in ceea ce priveste contributiile obligatorii. Totusi, la Casa de Sanatate (din Iasi) figurez ca neasigurata. Mi ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)
Pot recupera banii de la cnas? gabrieldobre gabrieldobre lucrez cu contract de munca ca sofer in cehia acum 3 saptamini am avut o problema la genunchi am fost trimis in tara sa o rezolv dar cardul de sanatate emis in ... (vezi toată discuția)