avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functie baza si program part time
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functie baza si program part time

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta:
Pana in 2013 am fost functionar public la o institutie publica dupa care am intrat 2 ani in concediu crestere copil, apoi mi-am suspendat acolo contractul la cerere pentru motive personale (supravegherea in continuare a copilului) pentru o perioada de inca doi ani 2015-2017 cu acordul partilor.
Insa pentru a castiga ceva bani in aceasta perioada m-am angajat part-time (3 ore/zi ) pe perioada nedeterminata la o firma care este Srl-D si beneficiaza de facilitatea ca nu plateste CAS-ul datorat de angajator. Aceasta facilitate este afectata cumva de faptul ca eu am contractul de functionar public suspendat pe o perioada de doi ani, va rog sa precizati si temeiul legal, si de asemenea daca pot beneficia de deducere personala de baza si suplimentara pentru 2 copii in intretinere, avand in vedere ca la functia de baza, cea de functionar public in acest moment nu beneficiez de deducere intrucat nu realizez venituri.
Va multumesc mult si astept raspunsul dvs,
Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Contributii salariu+deducere personala pensionar gr.iii happytree happytree Buna ziua! Am un salariat pensionar gr.III, incadrat cu 4h/zi, si m-ar interesa daca beneficiaza de deducere personala la calculul impozitului pe salariu ... (vezi toată discuția)
Un functionar public trimis in judecata poate sa lucreze? acom acom Am fost angajat intr-o institutie publica si imi este suspendat contractul de munca pentru ca am fost trimis in judecata pentru fapte penale incompatibile cu ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate, contract de munca part-time ContSters347196 ContSters347196 Vă rog, să-mi răspundeţi daca eu pot desfăşura în condiţiile legislaţiei actuale, activitate de arhivare documente în funcţia de arhivar ca angajat ... (vezi toată discuția)