avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei partial anticipate suspendata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei partial anticipate suspendata

Buna ziua!
Am beneficiat doua luni, in perioada decembrie 2013-ianuarie 2014, de o pensie partial anticipata.
Gasind de lucru, m-am angajat si am facut o cerere de suspendare a pensiei partial anticipate.
Intre timp am obtinut de la vechiul serviciu, o adeverinta cu veniturile realizate in perioada 1984-1994, venituri care includ acordurile globale, sporuri etc, pentru care s-au platit contributiile de asigurari sociale.
Este posil ca pe perioada suspendarii pensiei partial anticipate sa solicit recalcularea pensiei cu veniturile obtinute anterior?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:07, 25 Mai 2015
Puteti sa depuneti cererea de recalculare a pensiei anticipate partiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea contributiei si a includerii sporurilor pentru pensie. Cristian_MACARESCU Cristian_MACARESCU Calcularea contributiei si a includerii sporurilor pentru pensie se poate face la cerere catre fostul angajator ? Daca am lucrat in perioada 1978 - 1995 cum ... (vezi toată discuția)
Acord, acord global, prime dumitru2000 dumitru2000 X pensionar obtine de la institutia unde a lucrat o adeverinta in care se mentioneaza ca a obtinut in perioada 1973-1999 venituri suplimentare: acord, acord ... (vezi toată discuția)
Pensie care nu cuprinde retribuirea in acord global. andriana1 andriana1 Buna ziua! Sunt pensionata de cateva luni.Azi ,facand ordine prin hartii, am gasit fluturasii de salariu pentru cativa ani. Uitandu ma mai atenta, am vazut ca ... (vezi toată discuția)