avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nedumerire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nedumerire

Buna seara,
Daca eu posed permis de conducere (categoria B) si cel care conduce autovehicolul ( proprietarul} nu detine, mie mi se intampla ceva ca posesor de permis auto (categoria B) si pasager conform noului cod rutier:frantic:?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dexter89abler , utilizator 18:10, 26 Mai 2015
Daca autovehiculul se afla in miscare este posibil sa vi se intample ceva. Acum depinde si daca veti mai apuca sa aflati ce vi s-a intamplat.

Daca autovehiculul nu se afla in miscare nu vi se intampla nimic.
:D multumesc!
dar daca soferul, respectiv posesorul masinii "m-a luat cu el drept paravan"?
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
dexter89abler, utilizator
Nu vreti sa nu ne mai luati pe ocolite si sa explicati exact ce doriti.
scuzati-ma dar nu va iau pe ocolite.... persoana respectiva o cunosc de foarte putin timp si mi-a zis sa merg cu el, in cazul in care sunt filtre de politie sa conduc eu... de aceea mi s-a parut dubiasa treaba....
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2015
dexter89abler, utilizator

Alte discuții în legătură

Impins motocicleta pe drum public fara permis cat a Sinthyex Sinthyex Buna ziua, Inca nu detin permis de categoria A. Este legal sa imping o motocicleta inmatriculata (fara sa ma urc pe ea) pe o strada (drum public), daca ... (vezi toată discuția)
Intrebare - sofer incepator ernocy ernocy am primit permisul o luna,sunt incepator,am voie sa conduc o dubita mai bine scris tip ARD care are cu soferul 7 locuri de pasageri,si masa totala nu depaseste ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis a unui moped Denisuca13 Denisuca13 Buna ziua! Sunt foarte disperata... prietenul meu a fost prins conducand un moped fara permis de conducere si casca de protectie. A fost dus la sectie, iau ... (vezi toată discuția)