avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Legea insolventei persoanelor fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Legea insolventei persoanelor fizice

cand intra in vigoare legea insolventei persoanelor fizice?
Cel mai recent răspuns: gavrilamarilena , utilizator 00:34, 26 Mai 2015
Daca proiectul de lege va fi promulgat de presedinte si publicat in Monitorul Oficial, atunci ar urma sa intre in vigoare la sase luni de la publicare
multumesc, am vreo sansa sa beneficiez de ea, fiind in executare silita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cametei Teemo Teemo Am o dilema legata de legea cametei proaspat adoptata. Sunt (ne)fericitul partas al unui contract de imprumut dubios. Din cate am inteles a fost adoptata de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii anticipate partiale im82 im82 S-a dat legea pentru recalculare, pentru cei pensionați in 2014/2015? Cum trebuie procedat pentru a se face recalcularea? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati ... zakazaka zakazaka buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati pentru a beneficia de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare ...orasele cu poluare ..pe ... (vezi toată discuția)