avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant 2009

Buna ziua.Am uitat sa depun bilantul pe 2008 si mi-am adus aminte ieri..cand am vazut amenda..Vroiam sa va intreb ce acte trebuiesc pentru a depune bilantul si mentionez ca firma s-a deschis anul trecut in februarie si a avut activitate pana in septembrie.Apoi am avut-o inchisa pana anul acesta in martie..va multumesc anticipat si va rag sa ma ajutati
Pentru depunerea bilantului la ORC aveti nevoie de copie dupa bilant, discheta pe care sa aveti bilantul in format electronic (de la contabil) .Completatiun formular si platiti o taxa de 12.50 lei.
princessmaya a scris:

Buna ziua.Am uitat sa depun bilantul pe 2008 si mi-am adus aminte ieri..cand am vazut amenda..Vroiam sa va intreb ce acte trebuiesc pentru a depune bilantul si mentionez ca firma s-a deschis anul trecut in februarie si a avut activitate pana in septembrie.Apoi am avut-o inchisa pana anul acesta in martie..va multumesc anticipat si va rag sa ma ajutati

Banuiesc ca ati uitat sa-l depuneti la administratia financiara din moment ati primit notificare de plata amenzii. Deci cand va duceti sa rezolvati problema trebuie sa aveti: bilantul si notele 2008 intocmit si semnat de un contabil cu drept de semnatura, balanta la 31.12.2008, raportul de gestiune administrator, hotararea AGA pentru firma cu mai multi asociati sau hotararea asociatului unic pentru asociat unic cat si amenda.
dumneavoastra nu va trebuie acte, va trebuie contabil...
anecdotic:- ma doare maseaua, daca stiti careva ce sa folosesc...o sfoara sau un cleste?
nu sunt contabil...nici macar nu mai am contabil pentru ca firma nu sta deloc bine cu `profitul`daca ii mai poti spune asa .deci pentru depunerea bilantului e neaparata nevoie de un contabil?!si daca dau firma in cesiune o sa vada amenda?:(
Inainte sa cesionati firma trebuiesa depuneti bilantul si sa platiti amenda. O sa se vada , dar nu are o relevanta chiar asa de mare.Puteti sa explicati despre ce este vorba..in cazul de fata , ar fi mai indicat sa cesionati partile sociale sau sa colaborati cu un contabil .Nu este de glumit, daca nu depuneti declaratiile aferente , respectiv situatiile financiare.

Alte discuții în legătură

Depunere bilant ioana b ioana b daca o firma si-a suspendat activitatea din 1.05.2009 poate sa depuna bilantul pe 2008 pana in 29.05.2009? (vezi toată discuția)
Firme vandute Nafets Nafets Am constatat ca un nou client de-al meu a vandut firma unei persoane ce a mai preluat cateva firme falimentare, asa, ca si activitate curenta. Intr-un alt ... (vezi toată discuția)
Amenda marian barbu marian barbu daca nu depun bilantul pentru 30 06 2009 pentru ca nu mai imi permit sa platesc contabilul o sa primesc amenda? amenda este contraventionala sau penala? (vezi toată discuția)