Buna ziua!!!
Anul trecut am detinut un loc de parcare care a fost a achitat pe o perioada de un an de zile,iar anul acesta am dorit sa renunt la el si mi s-a spus ca nu se poate doar in situaia de vanzare sau radiere a masini.Mi se pare abuziv.
Ulterior a aparut o somatie de executare silita...Ce se poate face in aceasta situatie???Exista vreo lege care ma obliga sa achit acest loc??
Inainte de a plati taxa de parcare ati informat prealabil in scris ca renuntati la locul de parcare?
Daca da iar primaria insista sa va vindeti masina sau sa o radiati faceti o cerere in care solicitati temeiul legal in baza caruia va obliga sa in sensul celor precizate.
Daca ati inceput anul si nu ati platit taxa atunci trebuie sa platiti proportional cu perioada in care ati fi beneficiat de parcare pana cand ati informat despre renuntare.
Dispozitia in vigoare prevede dreptul concesionarului sa anunte oficial autoritatea publica locala de interesul pentru renuntare loc parcare pana la data de 31.03
Suma de concesionare se achita anual,in maximum 2 rate si este nerecuperabila-in cazul in care pe parcursul perioadei de concesionare titularul contractului intelege sa renunte la locul de parcare,instraineaza bunul mobil,etc
Loc parcare adp
mr_lolus
Buna ziua,
La inceputul acestui an am facut o cerere pentru loc de parcare de resedinta cu plata la ADP sector 6.
Cererea mi-a fost inregistrata, mi-au ... (vezi toată discuția)
Loc parcare
andreean1
Buna ziua! Anul trecut am depus o cerere de atribuire a unui loc de parcare in sectorul 6, cerere care a fost solutionata in aprilie 2018. In mai 2018 am ... (vezi toată discuția)