avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Loc de parcare inchiriat de la ADP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Loc de parcare inchiriat de la ADP

Buna ziua,
Locuiesc in Bucuresti. Va rog sa ma ajutati cu o posibila solutionare la urmatoarea problema legata de locul de parcare.
Dupa multe drumuri si discutii cu cei de la ADP, la sfarsitul anului 2011 am primit un loc parcare in resedinta locuintei mele, prin incheierea unui contract cu administratia mai sus mentionata. Locul respectiv nu este unul nou infiintat ci a apartinut unei persoane care in 2011 nu a achitat taxa de inchiriere. A urmat apoi informarea fostului chirias dar acesta mi-a comunicat&dovedit ca a platit la termen taxa respectiva.
In aceasta situatie, cum se poate solutiona acest caz? Poate fi obligata ADP sa-mi puna la dispozitie un alt loc de parcare?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:37, 8 Ianuarie 2012
Spatiile de parcare cu scopul acumularii de sume la bugetul local se concesioneaza de catre autoritatea locala,in sistemul "primul venit primul servit"
Autoritatea locala poate concesiona spatii de parcare conditionat de existenta acestora
In conditiile in care in zona exista un numar limitat de spatii de parcare care sunt concesionate si achitate de catre concesionari ,autoritatea publica nu poate fi obligata sa puna la dispozitie alt spatiu de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog sfaturi loc de parcare paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Am cumparat recent un apartament in centrul orasului. Apartamentul este inca in renovare si nu stau in el. Din toamna ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare de la adp corni9 corni9 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am primit cu o saptamana in urma, un contract de la Serviciul Parcari, pentru un loc de parcare din spatele blocului. Mi ... (vezi toată discuția)
Loc parcare adp mr_lolus mr_lolus Buna ziua, La inceputul acestui an am facut o cerere pentru loc de parcare de resedinta cu plata la ADP sector 6. Cererea mi-a fost inregistrata, mi-au ... (vezi toată discuția)