Buna ziua,
Locuiesc in Bucuresti. Va rog sa ma ajutati cu o posibila solutionare la urmatoarea problema legata de locul de parcare.
Dupa multe drumuri si discutii cu cei de la ADP, la sfarsitul anului 2011 am primit un loc parcare in resedinta locuintei mele, prin incheierea unui contract cu administratia mai sus mentionata. Locul respectiv nu este unul nou infiintat ci a apartinut unei persoane care in 2011 nu a achitat taxa de inchiriere. A urmat apoi informarea fostului chirias dar acesta mi-a comunicat&dovedit ca a platit la termen taxa respectiva.
In aceasta situatie, cum se poate solutiona acest caz? Poate fi obligata ADP sa-mi puna la dispozitie un alt loc de parcare?
Multumesc anticipat.
Spatiile de parcare cu scopul acumularii de sume la bugetul local se concesioneaza de catre autoritatea locala,in sistemul "primul venit primul servit"
Autoritatea locala poate concesiona spatii de parcare conditionat de existenta acestora
In conditiile in care in zona exista un numar limitat de spatii de parcare care sunt concesionate si achitate de catre concesionari ,autoritatea publica nu poate fi obligata sa puna la dispozitie alt spatiu de parcare
Loc parcare adp
mr_lolus
Buna ziua,
La inceputul acestui an am facut o cerere pentru loc de parcare de resedinta cu plata la ADP sector 6.
Cererea mi-a fost inregistrata, mi-au ... (vezi toată discuția)