avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca ilegala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca ilegala

Lucrez pt o firma englezeasca care ne-a dat la angajare contracte fara numar de inregistrare.i
In Romania nu sunt inregistrate.o colega a verificat.cum putem sa aflam daca contractele noastre sunt inregistrate acolo?Am incercat dar nu am primit un raspuns concret
Cel mai recent răspuns: ginaispas , utilizator 19:38, 1 Iulie 2015
C.i.m. incheiate cu un angajator strain nu se inregistreaza in tara.

Puteti lua legatura cu Biroul ataşatului pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei României la Londra
e-mail: londra.social@mae.ro
multumesc.o sa verific
Am trimis mail la adresa respectiva si mi-au trimis inapoi un link prin care pot verifica daca firma exista acolo sau nu.Firma exista dar nu figureaza cu angajati sau profit.Osa vad ce urmeaza sa fac.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas pt.minor 4 ani, tata 37 ani decedat la londra, divortati, cum obtin informatii despre locul de munca a decedatului MM1973 MM1973 In data de 4.11.2015 a murit la Londra, intr-un accident de munca, fostul meu sot in varsta de 37 ani. Desi, teoretic divortati, dar practic in relatii f.bune, ... (vezi toată discuția)
Vechime munca Florin Florea Florin Florea Buna,am lucrat 3 ani in Germania și vreau sa plec In Marea Britanie sa muncesc dar as vrea sa știu dacă vechimea se ia in considerare in UK pt ca in Franța ... (vezi toată discuția)
Lichidare anglia fanietta fanietta Stie cineva daca se da lichidare in Anglia? Am o cunostinta care a primit 10000 de euro lichidare dupa 10ani lucrati in acelasi loc in Italia (cate o mie ... (vezi toată discuția)