avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Norma de venit - plati dupa noul cod fiscal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Norma de venit - plati dupa noul cod fiscal

Am un PFA pe norma de venit pe consultanta IT, cod 6202. Modificarile codului fiscal, ce urmeaza sa intre in vigoare in Iulie 2015, nu par sa implice schimbari specifice PFA-urilor cu norma de venit.

Cum s-ar calcula retroactiv platile la stat daca as fi trecut la activitate dependenta?
Ar trebui sa considere venit salarial suma normei, indiferent de incasari?

In afara de recalculare, ar mai fi ceva specific normelor de venit?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen norma reala la pfa norma de venit hanaichi hanaichi Buna ziua - In acest moment desfasor activitati de consultanta IT prin PFA, acestea incadrandu-se la norma de venit. Incepand din luna septembrie 2012 ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Pfa it unic client ue. dependent sau independent? marius1975_2 marius1975_2 Sunt PFA IT (norma venit). Am un unic client din UE. Lucrez de acasa, mai merg acolo pentru o saptamana de cateva ori pe an (dar nu primesc diurna). Poate fi ... (vezi toată discuția)