avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

pot lua concediu prenatal dupa al doilea copil dac se naste dupa 7 luni dupa ce face primul copil 2 ani?daca intru in somaj dupa ce primul copil anplineste 2 ani?
Cel mai recent răspuns: bencheaana , utilizator 18:16, 28 Mai 2015
multumesc.o seara buna!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de cresterea copilului, al doilea copil Ferika Ferika Buna ziua! Momentan sunt in cicc 1 pana in 17oct. 2013, iar in ianuarie o sa nasc al doilea copil. La locul de munca de unde am venit in cicc 1 nu cred ca ma ... (vezi toată discuția)
Ccc Elena Caldararu Elena Caldararu Buna seara!in aprilie 2012 am intrat in CCC pt 2 ani adica pana in martie 2014.eu am ramas din nou insarcinata iar in feb 2014 urmeaza sa nasc.voi putea ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc senchiu senchiu Buna ziua! Am o intrebare..... Am fost eleva am terminat liceul am intrat in somaj si din somaj am intrat in ccc ...acum copilul are 1an si 8 luni si sunt ... (vezi toată discuția)