avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon plati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon plati

buna ziua
Societatea este imprumutata de administrator (sold cont 455= 400.000 lei). Cum isi poate recupera administratorul aceasta suma avand in vedere limitarea de incasari/plati conform. Lg. 70/2015. Daca retrage din casierie cate 10.000 lei/zi, in diferite zile, se considera plata fragmentata? Mentionez ca aceasta suma exista din perioada precedenta aparitiei legii 70; Trebuie incheiat contract intre firma si administrator in care sa fie prevazut faptul ca suma poate fi restituita in rate, functie de disponibilitatile din casierie? Dar pentru sumele pe care le va depune din 9 mai?

Alte discuții în legătură

Restituire credit patron Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, la data de 30.06.2015 am in soldul creditor al contului 4551 suma de 243.000 ron de restituit administratorului. Incepind cu data de 1.07.2015 ... (vezi toată discuția)
Distribuire dividende in numerar tibiscum tibiscum Asociatul unic al unei societati care are profituri nerepartizate din exercitiile contabile precedente in suma de 50000 lei hotaraste repartizarea unei sume de ... (vezi toată discuția)
Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)