avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

APEL

După o hotărâre (fond funciar) favorabilă a Judecătoriei partea adversă a făcut apel la Tribunal. Instanţa respinge apelul - ca nefondat - şi păstrează hotărârea Judecătoriei ca definitivă.
Întrebare: Există o altă cale de atac (Curte de Apel) şi cât trebuie să aştept până pot deschide procesul pentru succesiune?
Vă mulţumesc!

Alte discuții în legătură

Sentinta civila/titlul executoriu mary6 mary6 Buna. Cu deosebit respect,mai am si eu o intrebare; Se poate considera ca definitiva o sentinta civila prin respingerea apelului,chiar daca nu a fost redactata ... (vezi toată discuția)
Cale de atac alina oana alina oana Buna ziua, In cazul unui litigiu de munca care s-a judecat in prima instanta la tribunal si care a pronuntat o hotarare ce afost atacata la curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Partaj 71Ica 71Ica Buna ziua, as dori sa intreb daca s-a incheiat un proces de partaj si vreau sa fac apel, e posibil ca suma sa creasca ( eu sunt ce-a care a pierdut). Va ... (vezi toată discuția)