avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dobandire diploma Licenta facultatea Drept- promotia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dobandire diploma Licenta facultatea Drept- promotia 2010. Universitatea Spiru Haret Bucuresti

Va rog daca se poate sa ma sfatuiti care sunt etapele de obtinere a unei diplome de licenta (in instanta). Am sustinut si promovat examenul de licenta, promotia februarie 2010, in cadrul Facultatii Drept si Administratie Publica - Universitatea Spiru Haret Bucuresti. Dar nu mi s-a eliberat diploma de licenta...Din motive financiare..pana acum nu am actionat pe cale judecatoreasca si nici nu m-am documentat cu privire la pasii ce trebuiesc urmati...si la costul unei astfel de actiuni. Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 05:15, 3 Iunie 2015
Mai intai trebuie cunoscute motivele pentru care diploma de licenta nu vi s-a eliberat.

In functie de raspunsul facultati, veti putea actiona printr-o cerere la instanta civila sau de contencios administrativ.
Faceți o notificare către universitate și una către MECTS(Minister Educației, Cercetării,.Tineretului și Sportului) Fiind o procedură contencioasă, trebuie formulată notificarea prealabilă.altfel acțiunea în instanță este inadmisibilă.Termenul legal de răspuns este de 30 zile. Apoi se acționează în instanță- la TRIBUNAL.
SUCCES!!!!!!!!!!!!
Actiunea in instanta presupune a va judeca cu USH care va chema in garantie Min Educatiei.

In prealabil sesizarii trebuie sa adresati cerere scrisa catre USH.

Trebuie sa stiti insa ca instantele din Bucuresti resping in principiu aceste actiuni.
A se vedea DECIZIA ICCJ nr.331/2013 și proceda în consecință.
multumesc frumos pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diploma ush djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova! Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)