avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dobandire diploma Licenta facultatea Drept- promotia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dobandire diploma Licenta facultatea Drept- promotia 2010. Universitatea Spiru Haret Bucuresti

Va rog daca se poate sa ma sfatuiti care sunt etapele de obtinere a unei diplome de licenta (in instanta). Am sustinut si promovat examenul de licenta, promotia februarie 2010, in cadrul Facultatii Drept si Administratie Publica - Universitatea Spiru Haret Bucuresti. Dar nu mi s-a eliberat diploma de licenta...Din motive financiare..pana acum nu am actionat pe cale judecatoreasca si nici nu m-am documentat cu privire la pasii ce trebuiesc urmati...si la costul unei astfel de actiuni. Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 05:15, 3 Iunie 2015
Probabil ati absolvit o specializare neacreditata sau neautorizata si de aceea aveti probleme. In primul caz era necesar sa sustineti examenul de licenta la o alta Universitate care are aceasta specializare autorizata. Stiu sigur ca pt promotia 2010 s-au eliberat diplomele de catre USH incepand cu vara 2012.
am absolvit specializarea drept in cadrul Facultatii de Drept si Administratie Publica Bucuresti. pt cei ce au sustinut examenul de licenta in luna februarie 2010, la aceasta specializare toate diplomele au fost eliberate pe cale judecatoreasca. Cel putin asa mi s-a spus de la secretariatul universitatii....fara nicio alta explicatie. Din motive personale, pana acum nu am putut parcurge aceste formalitati...si tocmai de aceea am solicitat sfatul dumneavoastra. Multumesc
Banuiesc - de fapt sunt sigur - ca veti gasi informatii si indrumare pe forumul studentilor dela USH

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diploma ush djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova! Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)